Ett team av experter

Vi tog tidigt beslut om att de mest kritiska kunskaperna skall finnas i bolaget och att vi skall fortsätta bygga marknadens mest kompetenta team.

 • En ny generation datacenters

  EcoDataCenter har revolutionerat datacenterbranschen genom att utveckla och driva hållbarheten till en ny nivå. Därtill har vi utvecklat en egen design som gör att vi snabbt kan expandera våra datacenters och anpassa de till olika kunders behov, eller ny teknik som exempelvis vätskekyld hårdvara.

 • Karin Wigert, HR
 • Människorna i en organisation är det viktigaste av allt.

  Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och konkurrensfördel. Det genomsyrar allt vi gör, alltifrån vår rekryteringsprocess till hur vi utvecklar våra medarbetare. Vi rekryterar våra medarbetare med stor omsorg om detaljerna och steg för steg bygger vi ett handlingskraftigt och kompetent team med kunskaper i världsklass.

  Karin Wigert, HR

 • Högt ställda mål

  Även om våra partners är viktiga för vår framgång så är det en konkurrensfördel att ha stjärnorna i vår egen organisation. Det borgar för fortsatt utveckling och att vi driver våra datacenters med den inställning och hjärta som tydliggörs i EcoDataCenters värdegrund. Med målet inställt på att bli Nordens främsta datacenter är en av våra viktigaste framgångsfaktorer att vi har så bred och stark intern kompetens som möjligt.

 • Vår viktigaste tillgång

  Att driva datacenters är sannolikt en av de tuffaste branscher man kan vara i, speciellt när man bygger och driver anläggningarna i egen regi. Det gäller att ständigt vara alert för att se till att våra kunders utrustning presterar på topp och säkerställa att vi alltid levererar våra tjänster i tid och i enlighet med alla gällande parametrar.

  Vår absolut viktigaste tillgång är våra medarbetare, som i kraft av sin kompetens och i sina olika roller gör sitt yttersta för att erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Även om EcoDataCenter ännu är ett ungt bolag så har vi redan en stark och positiv företagskultur som omfattar hela bolaget ochett engagemang som känns, oavsett vilken site man befinner sig på. Vi har många starka, oerhört kompetenta och lojala individer i vårt team, men det som gör den största skillnaden är att vi är lagspelare i första hand. Tillsammans utgör vi ett riktigt starkt lag som gör vi vad vi kan för våra kunders bästa och för att vi ska nå vårt mål att bli Nordens ledande datacenter.

Kontakta oss

Vill du ha mer information om våra tjänster eller boka ett besök på någon av våra siter? Skicka in dina kontaktuppgifter här så återkommer vi till dig med mer information. Välkommen till EcoDataCenter.