Wholesale

Wholesale – låt oss skapa
din hållbara IT-värld

När du står inför valet mellan att bygga en egen miljö eller lägga ut driften på ett externt datacenter kan frågorna vara många. EcoDataCenter skapar snabbt och säkert din optimala IT-miljö så att du slipper tänka på skyhöga investeringskostnader och tidskrävande byggnationer.

Med EcoDataCenter får du en partner som följer med dig in i framtiden. Vi har kapaciteten att möta mycket höga användarkrav och för att behandla enorma mängder av data – både idag och imorgon.

Flexibilitet på en ny nivå

Vi har säkrat tillgången på hållbar el för att driva våra datacenter – oavsett hur mycket du och våra övriga kunder än expanderar. Vi har specialiserat oss på att erbjuda flexibilitet på en helt ny nivå, miljöansvar för en hållbar framtid samt oöverträffade säkerhetssystem för en stabil och säker drift. Vi erbjuder flera olika lösningar inom Wholesale där du själv väljer om du vill hyra ett rum, en svit, en modul eller en hel byggnad.

Wholesale är lösningen för kunder med stora krav. Idealiskt för kunder som värderar snabbhet och trygghet samtidigt som de vill minska behovet av egna insatser och reducera CAPEX – och ändå ha sitt eget datacenter.

Läs mer om våra lösningar här nedan.

Suite

Suite är alternativet för dig som inte har så stora behov, men som kräver ett eget utrymme för din utrustning. En Suite är ett helt eget rum som uppfyller dina säkerhetskrav när din utrustning inte kan finnas i samma rum som andra kunder. Vi erbjuder Suites med samma prestanda och flexibilitet som övriga alternativ.

Rooms

Hos oss kan du hyra din egen datorhall på samma sätt som du hyr ett kontor. Vår design gör att vi enkelt kan anpassa anläggningen efter de allra flesta behov, och du kan placera er data i ett helt eget rum såsom om det vore ert eget. Lösningen gör att ni även kan tillgodogöra er alla de fördelar som möjliggörs av storskalig drift samt all den trygghet och säkerhet som omgärdar våra datacenters.

Facility

Att välja en egen byggnad belägen på ett storskalig datacenter-campus har många fördelar. Med vår Facility-lösning får ni snabb och smidig access till ert eget datacenter, byggt och anpassat efter era behov samtidigt som det ingår i ett större sammanhang med alla dess fördelar. Ni ligger innanför vårt skalskydd och drivs av våra expertteam, med full kontroll och övervakning dygnet runt.

Module

Om du har egna modulära lösningar kan vi erbjuda uppställning hos oss. Denna lösning innebär att du hamnar innanför våra skalskydd samt kopplas till våra försörjningssystem. Du får den höga tillgänglighet som våra anläggningar ger och samtidigt den höga nivå av hållbarhet som EcoDataCenter står för. På detta sätt skapar du en dedikerad och säker plats för din data. Våra modullösningar finns i Falun och Piteå.

Kontakta oss

Vill du ha mer information om våra tjänster eller boka ett besök på någon av våra siter? Skicka in dina kontaktuppgifter här så återkommer vi till dig med mer information. Välkommen till EcoDataCenter.