Smart Hands & Remote Hands

Smart Hands & Remote Hands – snabba insatser av våra experter på plats

Det är enkelt att vara kund till EcoDataCenter. Vi har en mängd olika tjänster som gör att du själv inte behöva skicka personal till våra anläggningar för att utföra de mesta vanligt förekommande åtgärderna.

Alltid på plats, en trygghet som underlättar steget till EcoDataCenter

Vi är på plats när du inte kan eller vill vara det. Via tjänsterna Remote Hands och Smart Hands utför vi både enkla, snabba insatser såsom kablage, rackinstallation och omstart on-demand samt mer avancerade uppgifter.

Att outsourca något så viktigt som datacenter-tjänster är ett stort steg och kräver noggrann planering och förberedelser. En av de främsta utmaningarna som ofta identifieras handlar om kontrollen och närheten till sin utrustning. Den frågan blir större ju längre bort utrustningen placeras, inte minst beroende på tiden det tar för att ta sig dit om så skulle krävas. För att underlätta steget mot en outsourcad datacenter-drift erbjuder vi ett antal tjänster som tryggar driften och reducerar inställelsetiderna. EcoDataCenter har en mycket stark och erfaren driftorganisation som verkar över alla våra anläggningar och därmed skapar sig mycket värdefulla kunskaper och erfarenheter. Vår personal utför både Smart Hands och Remote Hands, med avtalade inställelsetider om så önskar.

Reducera behovet av egen personal

Att anlita oss som support reducerar behovet av egen personal med motsvarande kunskaper. Detta är speciellt värdefullt vid långa avstånd mellan organisationen och datacentret samt vid förändrade behov och situationer som kräver snabba insatser.

Vi erbjuder allt ifrån godsmottagning och av-emballering, nätverkstjänster och montage av utrustning, till omstart av utrustning och utbyte av delar i hårdvaran. Med våra tjänster minimeras inställelsetiden och risken för onödiga driftstörningar vilket ger en säker lösning även om vårt datacenter ligger långt ifrån den egna verksamheten.

Kontakta oss

Vill du ha mer information om våra tjänster eller boka ett besök på någon av våra siter? Skicka in dina kontaktuppgifter här så återkommer vi till dig med mer information. Välkommen till EcoDataCenter.