Cloud

Cloud – bygg egna moln eller smarta hybridlösningar

Koppla upp dig mot molnen och skapa din nya värld med alla de funktioner och tjänster du behöver.

De allra flesta organisationer använder idag olika typer av molnlösningar. Fler och fler inser även fördelarna med att placera sin utrustning i våra säkra och hållbara datacenters och därifrån koppla upp sig mot de stora molnen, som t.ex. Microsoft Azure and Amazon AWS, Google Cloud, IBM Cloud and Oracle Cloud för att nyttja alla dess funktioner och tjänster. På så sätt ges flera fördelar, inte minst att man har 100% kontroll var ens data finns, att kunna få den mest kostnadseffektiva lösningen, samt att kunna använda molnens funktioner och samtidigt ha utrustningen placerad i ett klimatpositivt datacenter.

Ta kontrollen och maximera funktionen

Med vår Cloud Connect kan du nå hela världen, tryggt och säkert, från vår Main Site. Du väljer själv vilka molntjänster du vill använda och vi ser till att du får en snabb, stabil och säker anslutning. Vi erbjuder hybridlösningar där ni kan kombinera ert privata moln med ett eller flera publika moln, något som är väldigt fördelaktigt eftersom det ger en ökad kontroll över er privata data.

Genom att placera din utrustning on-prem hos oss, får du även en komplett och sömlös samverkan mellan moln och hårdvara, med den stora fördelen att utrustningen är fysiskt placerad i vårt svenska och väl skyddade datacenter.

Uppkopplingen sker med privata och dedikerade förbindelser för optimal säkerhet, oavsett om ni behöver point-to-point eller point-to-multipoint.

Kontakta oss

Vill du ha mer information om våra tjänster eller boka ett besök på någon av våra siter? Skicka in dina kontaktuppgifter här så återkommer vi till dig med mer information. Välkommen till EcoDataCenter.