Välkommen till City Sites Stockholm

Tvillingsiter med hög kapacitet för Edge och Colocation
Stockholm, Sverige

Upplev riktigt snabb effektiv datalagring i citymiljö i våra högteknologiska tvillingsiter. Full replikering och säkerhetssystem tryggar din data för framtiden.

Våra City Sites är byggda för att leverera det bästa av två världar – omedelbar access samt att bidra till en mer hållbar IT-drift. Placerade i olika delar av Stockholm utgör de tillsammans ett av marknadens absolut starkaste twin-site-alternativ.

City Sites är optimerade för colocation av data med ultralåg latency. Genom att placera din krävande utrustning för applikationer som till exempel Edge, IoT och data som kräver full replikering hos våra City Sites, kan du ta ett stort steg mot en mer hållbar IT.

Siterna är från grunden designade och byggda för datacenter-drift och är därmed helt optimerade för ändamålet. De båda siterna har ett mycket avancerat skalskydd med syfte att skapa en säker plats för våra kunders utrustning. Utöver det är försörjningssystemens design och konstruktion baserade på marknadsledande teknik och redundanta system.

City 1

Med en strategisk placering nära Stockholms city ligger vårt datacenter City 1, som är utrustat med ett robust skalskydd. Datacentret är byggt och designat för att skapa en trygg och pålitlig driftmiljö, idealisk för kunder som ställer höga krav på tillgänglighet och säkerhet. Med hög redundansnivå hos samtliga försörjningssystem, bemanning dygnet runt och en trygg energiförsörjning som garanterar högsta driftsäkerhetsnivå är City 1 ett av Stockholms mest moderna datacenter. Värmeåtervinning till fjärrvärme gör siten till ett klimatsmart alternativ, idealisk för utrustning som behöver placeras i Stockholm, eller som ett komplement till vår Main Site i Falun.

City 2

City 2 har hela taket fyllt av solpaneler, vilket gör datacentret till ett klimatsmart alternativ, idealiskt för utrustning som behöver placeras i Stockholm eller som ett komplement till vår Main Site i Falun. Med ett läge nära Stockholms city och med ett robust skalskydd är datacentret utformat för att erbjuda en trygg och pålitlig driftmiljö som matchar höga krav på tillgänglighet och säkerhet. Samtliga försörjningssystem har hög redundansnivå, centret är bemannat dygnet runt och har en trygg energiförsörjning som garanterar högsta driftsäkerhetsnivå.

Latency för Stockholm

Source: Telia Carrier. All figures are estimated RTD for wavelength.

Latency
Helsingfors 7 ms
Oslo 7 ms
Köpenhamn 7 ms
Hamburg 11 ms
Frankfurt 19 ms
München 25 ms
Paris 28 ms
Amsterdam 18 ms
London 23 ms
Vienna 29 ms
Dublin 33 ms
Prague 28 ms
Warsaw 27 ms
S:t Petersburg 10 ms

Kontakta oss

Vill du ha mer information om våra tjänster eller boka ett besök på någon av våra siter? Skicka in dina kontaktuppgifter här så återkommer vi till dig med mer information. Välkommen till EcoDataCenter.