Våra siter

Tre orter. Fem datacenter. Oändliga möjligheter.

Med våra fem siter på tre olika orter kan vi erbjuda unika möjligheter för datadrift utifrån olika krav och behov. Denna flexibla lösning innebär att du enkelt kan optimera tjänsterna efter dina specifika behov, något som förbättrar både driftsäkerhet och totalekonomi.

Vi erbjuder ett av Nordens lägsta TCO för våra tjänster, tack vare vår innovativa design och vårt gröna tänkande. Det beror på TCO-ekvationen; minskad Capex, minskad energikostnad och minskad OPEX.

 • Main Site

  Välkommen till världens första klimatpositiva datacenter med enorma expansionsmöjligheter, där hållbar design och energieffektivitet möter optimal fysisk och teknisk säkerhet.

  Upptäck siten

 • Arctic Sites

  Låt dina datamängder växa och utvecklas i våra nordligaste siter. Kostnadseffektiv lagring och en säkerhetsnivå lika tuff som polarnattens kyla garanterar maximal ROI.

  Upptäck siterna

 • City Sites

  Upplev riktigt snabb effektiv datalagring i citymiljö i våra högteknologiska tvillingsiter. Full replikering och säkerhetssystem tryggar din data för framtiden.

  Upptäck siterna

Våra siter i Sverige

EcoDataCenter erbjuder en unik bredd med fem datacenter på tre orter i Sverige. Vår olika alternativ av siter, alla med sina egna fördelar, ger oss möjlighet att skapa trygga och flexibla lösningar till kunder med extra höga krav. 

Main Site Falun

Vår Main Site i Falun är världens första klimatpositiva datacenter. Siten har extremt hög säkerhetsnivå och är optimerad för storskalig colocation och wholesale.

Läs mer

City Sites Stockholm

Våra City Sites utgör en twin-site-lösning med två av Stockholms modernaste datacenter-anläggningar. Båda är från grunden designade, byggda och optimerade för datacenter-drift vilket ger en trygg och svårslagen lösning.

Läs mer

Arctic Sites Piteå

Våra Arctic Sites i Piteå utgörs av två separata anläggningar där den ena är optimerad för traditionell colocation och HPC, och den andra utgörs av en EMP-skyddad och dold anläggning.

Läs mer

Kontakta oss

Vill du ha mer information om våra tjänster eller boka ett besök på någon av våra siter? Skicka in dina kontaktuppgifter här så återkommer vi till dig med mer information. Välkommen till EcoDataCenter.