Värderingar

EcoDataCenter är en värderingstyrd organisation där våra medarbetare är vår viktigaste tillgång. Genom att vara ansvarsfulla, engagerade och lyhörda mot varandra och våra partners skapar vi innovativa idéer och nya möjligheter. Genom att vara proaktiva och med positiv energi får vi saker att hända.

Våra värderingar beskriver vad vi står för, hur vi jobbar, vad vi kan åstadkomma och hur vi vill bli uppfattade. De är kompassen i våra möten med kunder, affärspartners, leverantörer och kollegor och vägleder oss i hur vi ska agera och fatta beslut.

Engagerad

Vi engagerar oss för att göra det bästa av varje situation och tillfälle.

Ansvarsfull

Genom att vara ansvarsfulla bygger vi långsiktiga relationer.

Lyhörd

Vi har ett vaket sinne och är mottagliga för signaler som gör att vi bör agera.

Innovativ

Vi drivs av att överträffa våra egna och våra kunders förväntningar.

EcoDataCenter har en stark och positiv företagskultur som kännetecknas av högt engagemang, entusiasm och samarbete. Vi sätter en ära i att leverera högsta möjliga kvalitet och ge våra kunder service i världsklass. Vi vill att våra medarbetare ska känna stolthet över att vara en del av EcoDataCenter, vår leverans och det vi möjliggör. De flesta av våra kunder ser valet av partner inom datacentertjänster som ett långsiktigt beslut, där de hårda parametrarna givetvis är viktiga, men där också de kulturella delarna och de mjuka värdena väger tungt.

Kontakta oss

Vill du ha mer information om våra tjänster eller boka ett besök på någon av våra siter? Skicka in dina kontaktuppgifter här så återkommer vi till dig med mer information. Välkommen till EcoDataCenter.