Medlemskap

Infrastructure Masons

Infrastructure Masons

Infrastructure Masons (iMasons) grundades för att ge ledande befattningar inom infrastruktur och tekniska proffs ett oberoende forum med syftet att ska tillväxt, bygga nätverk och utbyta erfarenheter. iMasons grundades av Dean Nelson, som under lång tid varit infrastrukturchef och en viktig profil i branschen. IMasons vision är att sammanföra de företag som driver utvecklingen framåt i den digitala eran, genom att möjliggöra ett globala medlemskap i iMasons.


SDIA (Sustainable Digital Infrastructure Alliance)

SDIA (Sustainable Digital Infrastructure Alliance)

Målet är att samla människor från olika branscher för att främja samarbete, gemensam forskning och projekt samt att definiera de standarder som kommer att driva nästa generation av digital infrastruktur. Vi tror att vi behöver anpassa den digitala infrastrukturen, så att dess miljöpåverkan blir lika med noll, vilket kan möjliggöra en hållbar global tillväxt, som alla kan dra nytta av.


SDIA (Swedish DataCenter Industry)

SDIA (Swedish DataCenter Industry)

SDIA är en svensk branschorganisation med syftet att marknadsföra Sveriges datacenter

Föreningen kommer med sin verksamhet att stödja den svenska datacenterindustrin och skapa ekonomiskt och intellektuellt mervärde för medlemmarna.

Kontakta oss

Vill du ha mer information om våra tjänster eller boka ett besök på någon av våra siter? Skicka in dina kontaktuppgifter här så återkommer vi till dig med mer information. Välkommen till EcoDataCenter.