Nyheter

Pierre Welander blir ny Projektchef på EcoDataCenter

Pierre kommer närmast från rollen som gruppchef på SWECO där han har ansvarat för konsultgruppen inom området Installation. Detta innefattade bland annat uppdragsledning, entreprenadbesiktning inom el samt riskbedömningar. Framledes kommer han att ansvara för att optimera EcoDataCenters fem datacenter samt planera för kommande nybyggnationer.

Valet att söka sig till EcoDataCenter grundades framför allt i bolagets kultur och hållbarhetstänk.

– Det finns en stark lagkänsla och vilja att verkligen skapa något bra tillsammans här. Goda värderingar och ett tydligt mål att vara hållbara inom datacenterverksamhet är också något som gjorde att jag blev intresserad av att arbeta här och bidra till en hållbar utveckling inom IT.

Givet att EcoDataCenter är i en starkt expansiv fas med etablering av flera datacenter är rollen ett led i att utveckla befintliga anläggningar samt planera för kommande nybyggnationer.

– Jag ser fram emot att få bidra till EcoDataCenters tillväxtresa och därmed ge fler kunder möjligheten att ta del av gröna datacentertjänster, avslutar Pierre.

Relaterade artiklar

Kontakta oss

Vill du ha mer information om våra tjänster eller boka ett besök på någon av våra siter? Skicka in dina kontaktuppgifter här så återkommer vi till dig med mer information. Välkommen till EcoDataCenter.