Nyheter

Kika in i supersäkra datahallen – EcoDataCenter växer

EcoDataCenter uppmärksammas i en mycket intressant och välskriven artikel av Seth Jansson i DT.

Värdefull läsning för dig som är intresserad av IT-säkerhet och hållbarhet och som vill veta mer om hur vi arbetar med dessa aspekter.

Dan Andersson, platschef på EcoDataCenter i Falun, visar runt inuti datacentret. Han berättar bland annat om byggnationen av ett helt nytt hus åt BMW, integrationen med Falu Energi och vatten för värmeåtervinning och de fyra stegen av redundans som krävs innan något slutar fungera. – Säkerheten är som en rysk docka, det är lager på lager, säger han.

Logga in som pluskund för att läsa hela artikeln här

Relaterade artiklar

Siter som omnämns i artikeln

Main Site

Här skyddas dina värdefulla digitala tillgångar av avancerade säkerhetslösningar och till och med naturen själv. Välkommen till vår Main Site med enorma expansionsmöjligheter.

City Sites

EcoDataCenters anläggningar i Stockholm är byggda för att leverera det bästa av två världar – omedelbar access till LowDensity/Low Latency-data samt att bidra till en mer hållbar IT-drift. Genom att lagra den mest kritiska informationen (som kräver ultralåg latency) i Stockholm och volymerna i datacentren i Falun eller Piteå, optimeras din IT-drift och gör den samtidigt mycket kostnadseffektiv.

Kontakta oss

Vill du ha mer information om våra tjänster eller boka ett besök på någon av våra siter? Skicka in dina kontaktuppgifter här så återkommer vi till dig med mer information. Välkommen till EcoDataCenter.