Nyheter

EcoDataCenter presenterar stolt ett fantastiskt resultat i NPS kundundersökning

För första gången sedan EcoDataCenter startade har en kundundersökning genomförts med hjälp av den välkända NPS-metoden (Net Promoter Score). Resultatet var 83 på en skala från -100 till 100.

Undersökningen genomfördes under maj månad där alla EcoDataCenters kunder deltog. Det totala resultatet för hela EcoDataCenter och våra fem anläggningar på tre orter var plus 83 på en skala från -100 till +100.

EcoDataCenters höga säkerhetsnivå, hållbarhet i världsklass och framför allt kommunikationen med våra kunder lyftes fram av deltagarna som nyckelfaktorer när de svarade.

– Vi hade inte genomfört någon kundundersökning tidigare men beslutade att använda NPS (Net Promoter Score) för att förstå hur kunderna ser på oss som leverantör. En lärdom: Otroligt intressant att prata med kunderna om hur de uppfattar oss som leverantör. Ett positivt svar och vi tackar ödmjukt våra kunder för deras förtroende och hoppas verkligen att vi kan fortsätta att utveckla våra goda relationer

Carl Frögelius , CEO

Läs mer om undersökningen

Relaterade artiklar

 • Redovisningsekonom sökes till EcoDataCenter

  Vill du vara med och bygga framtidens datacenter och samtidigt bidra till ett hållbart samhälle? I rollen som Redovisningsekonom hos oss får du en viktig nyckelroll i vår expansion

  Läs artikeln

 • EcoDataCenter Forum # 1 Skydda dina digitala tillgångar

  Välkommen till det första webinariet i serien EcoDataCenter Forum. Lyssna till erfarna experter i branschen som delar med sig av värdefulla insikter om dagens hotbild mot datacenter och förklarar hur ett hotbaserat förhållningssätt är nyckeln till en effektiv säkerhetsstrategi.

  Läs artikeln

 • EcoDataCenter rustar för nästa steg

  Under resans gång har vi byggt starka relationer med en mängd kunder, bland andra BMW och H&M som båda gav sitt förtroende åt EcoDataCenter under 2020. Nu går vi in i nästa fas för att bli än mer sälj- och kundfokuserade, inte minst genom rekryteringen av erfarna profiler med tydlig försäljningsbakgrund.

  Läs artikeln

Kontakta oss

Vill du ha mer information om våra tjänster eller boka ett besök på någon av våra siter? Skicka in dina kontaktuppgifter här så återkommer vi till dig med mer information. Välkommen till EcoDataCenter.