Nyheter

EcoDataCenter och Orange Cyberdefense ingår partnerskap

EcoDataCenter inleder nu ett samarbete med Orange Cyberdefense för att ytterligare stärka sitt säkerhetsarbete och kunderbjudande. Genom samarbetet ges även befintliga såväl som nya kunder möjligheten att utveckla sin IT-säkerhet med hjälp av Orange Cyberdefenses expertis.

”Med en kombination av hög säkerhetsmedvetenhet, system i världsklass och en rad proaktiva åtgärder för att minimera risken för yttre hot, håller vi våra kunders driftmiljöer säkra. Vi samarbetar med ledande aktörer inom alla områden där Orange Cyberdefense utgör ett självklart val för att vidareutveckla vårt säkerhetsarbete,” säger Dan Andersson, säkerhetschef på EcoDataCenter.

Samarbetet innefattar rådgivning kring optimering av design, system och rutiner på EcoDataCenters olika siter.

”EcoDataCenter arbetar redan proaktivt med IT- och OT-säkerhet. Våra experter inom området hjälper till med rådgivning och kontinuerliga penetrationstester för att ytterligare utveckla deras säkerhetsarbete, säger Stefan Johansson Försäljningschef Region Norr på Orange Cyberdefense.

I samarbetet med EcoDataCenter kommer Orange Cyberdefense även erbjuda rådgivning till befintliga kunder och nya kunder som står inför en flytt av sin data till EcoDataCenters anläggningar.

”Vi vägleder även företag att på ett säkert sätt migrera till EcoDataCenter och därefter vidareutveckla sin IT-säkerhet. Vi ser framemot att samverka med EcoDataCenter och deras kunder i vår gemensamma vision att säkra framväxten av det digitala samhället”, avslutar Stefan Johansson Försäljningschef Region Norr på Orange Cyberdefense.

Relaterade artiklar

Kontakta oss

Vill du ha mer information om våra tjänster eller boka ett besök på någon av våra siter? Skicka in dina kontaktuppgifter här så återkommer vi till dig med mer information. Välkommen till EcoDataCenter.