Nyheter

EcoDataCenter Forum # 1 Skydda dina digitala tillgångar

Välkommen till det första webinariet i serien EcoDataCenter Forum.

Skydda dina digitala tillgångar

Hotet mot digitala tillgångar är större än någonsin.
Lär dig hur du skyddar ditt företags värdefulla data.

Nya typer av hot mot digitala tillgångar sätter ständigt press på alla instanser som hanterar data – ledning, IT-avdelningar, datacenter på företag och offentliga myndigheter. Alla organisationer behöver en strategi för att skydda sin data, men bara ett fåtal vet hur man ska hantera frågan.

I webinariet EcoDataCenter Forum # 1 den 17 juni 2021 14:00-15:00 CET kan du lyssna till erfarna experter i branschen som delar med sig av värdefulla insikter om dagens hotbild mot datacenter och förklarar hur ett hotbaserat förhållningssätt är nyckeln till en effektiv säkerhetsstrategi.

Vi är stolta att kunna presentera talare från Vesper Group, Orange Cyberdefense och CBRE som medverkar tillsammans med Dan Andersson, CSO på EcoDataCenter.

Välkommen till ett av årets viktigaste webinar!
Webinaret hålls på engelska.

Registrera dig redan idag!
https://ecodatacenter.clickmeeting.com/ecodatacenter-forum-1/register

Relaterade artiklar

 • Redovisningsekonom sökes till EcoDataCenter

  Vill du vara med och bygga framtidens datacenter och samtidigt bidra till ett hållbart samhälle? I rollen som Redovisningsekonom hos oss får du en viktig nyckelroll i vår expansion

  Läs artikeln

 • EcoDataCenter rustar för nästa steg

  Under resans gång har vi byggt starka relationer med en mängd kunder, bland andra BMW och H&M som båda gav sitt förtroende åt EcoDataCenter under 2020. Nu går vi in i nästa fas för att bli än mer sälj- och kundfokuserade, inte minst genom rekryteringen av erfarna profiler med tydlig försäljningsbakgrund.

  Läs artikeln

 • Ny operativ vd och ny bolagsstruktur

  EcoDataCenter AB har rekryterat Carl Frögelius, tidigare Sverigechef för Oracle, som ny vd för bolagets operativa verksamhet. Samtidigt lanserar bolaget en ny koncernstruktur.

  Läs artikeln

Kontakta oss

Vill du ha mer information om våra tjänster eller boka ett besök på någon av våra siter? Skicka in dina kontaktuppgifter här så återkommer vi till dig med mer information. Välkommen till EcoDataCenter.