Nyheter

EcoDataCenter blir kund hos Loopia

Loopia har varit kund hos EcoDataCenter sedan 2020. EcoDataCenter blir nu i sin tur kund till Loopia för webbhostingtjänster vilket ger synergieffekter för båda parter genom det fortsatta samarbetet.

– Liksom för våra kunder är driftsäkerhet och skalbarhet viktiga parametrar för vårt val av partners. När vi stod inför valet att byta leverantör för hostingtjänster var det ett naturligt steg för oss att i vår tur bli kund till Loopia givet deras enkelhet och säkerhetstänk, säger Dan Andersson, säkerhetschef, EcoDataCenter.

Loopia arbetar med högt uppsatta hållbarhetsmål där EcoDataCenter spelar en viktig roll givet sina klimatpositiva IT-baserade tjänster och att ständig ligga i framkant gällande arbetet med hållbarhet.

– Klimatsäkrade IT-baserade tjänster blir allt viktigare idag och vi är glada över att ha EcoDataCenter såväl som leverantör som kund. Genom vårt samarbete verkar vi för en grönare digitalisering vilket vi hoppas att fler företag tar efter, säger Hannah Johnsson Bittmann, Sverigechef på Loopia.

Relaterade artiklar

Kontakta oss

Vill du ha mer information om våra tjänster eller boka ett besök på någon av våra siter? Skicka in dina kontaktuppgifter här så återkommer vi till dig med mer information. Välkommen till EcoDataCenter.