Karriär

Vi är alltid intresserade av ambitiösa och drivna personer som vill vara med och bygga vårt bolag. Vill du bli en viktig del av EcoDataCenter? Skicka in en intresseanmälan, så kontaktar vi dig när en passande tjänst dyker upp.

 • Bli en del av EcoDataCenter

  Att vara en del av EcoDataCenter innebär att du får jobba med engagerade och kompetenta kollegor i ett företag i stark tillväxt med ambitionen att bli Nordens ledande datacenter och förstahandsvalet när det gäller hållbara och säkra datacenterlösningar. Att jobba med oss innebär också att du blir en del av något större när vi tillsammans skapar förutsättningar för digitaliseringen på ett hållbart sätt.

  Du får dessutom jobba i en dynamisk och snabbfotad organisation med korta beslutsvägar där du har stora möjligheter att påverka och göra skillnad, på riktigt.

  Hos oss får du jobba med teknik i framkant, internationella kunder och sist men inte minst blir du del av ett fantastiskt team som hjälps åt att nå målen och som har kul på vägen.

 • Välkommen med din intresseanmälan

  Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och konkurrensfördel. Det genomsyrar allt vi gör alltifrån vår rekryteringsprocess till hur vi utvecklar våra medarbetare.

  Är engagerad, lyhörd, ansvarsfull och innovativ egenskaper som beskriver dig väl så kanske du är vår nästa kollega.

  Är du intresserad att vara med på resan och t ex jobba med kvalificerad försäljning, teknisk projektledning, drift och underhåll eller teknisk utveckling och design av datacenter så ser vi fram emot att få kontakt med dig.

  Välkommen att skicka din intresseanmälan till career@ecodatacenter.se.

Kontakta oss

Vill du ha mer information om våra tjänster eller boka ett besök på någon av våra siter? Skicka in dina kontaktuppgifter här så återkommer vi till dig med mer information. Välkommen till EcoDataCenter.