Den nya generationens datacenter

Vi har kapacitet att möta mycket höga krav och behandla stora mängder data – både idag och imorgon. Med svensk innovativ design och världsledande teknik utmanar vi branschen med den nya generationens storskaliga datacenter för colocation och wholesale.

Ta steget till världens första klimatpositiva datacenter

Låt oss guida dig i övergången till en mer hållbar IT drift. Med världens första klimatpositiva datacenter är vi de svenska pionjärerna som fortfarande leder utvecklingen inom hållbar datadrift.

Obegränsade möjligheter med 500 MW förnybar energi

Låt oss vägleda dig i övergången till en mer hållbar IT-drift. Med världens första klimatpositiva datacenter är vi de svenska pionjärerna som fortfarande leder utvecklingen inom hållbar datahantering.

Upptäck vårt erbjudande

Våra Datacenter Siter

 • Main Site

  Välkommen till världens första klimatpositiva datacenter med enorma expansionsmöjligheter, där hållbar design och energieffektivitet möter optimal fysisk och teknisk säkerhet.

  Upptäck siten

 • Arctic Sites

  Låt dina datamängder växa och utvecklas i våra nordligaste siter. Kostnadseffektiv lagring och en säkerhetsnivå lika tuff som polarnattens kyla garanterar maximal ROI.

  Upptäck siterna

 • City Sites

  Upplev riktigt snabb effektiv datalagring i citymiljö i våra högteknologiska tvillingsiter. Full replikering och avancerade säkerhetssystem tryggar din data för framtiden.

  Upptäck siterna

Våra senaste nyheter

 • Redovisningsekonom sökes till EcoDataCenter

  Vill du vara med och bygga framtidens datacenter och samtidigt bidra till ett hållbart samhälle? I rollen som Redovisningsekonom hos oss får du en viktig nyckelroll i vår expansion

  Läs artikeln

 • EcoDataCenter Forum # 1 Skydda dina digitala tillgångar

  Välkommen till det första webinariet i serien EcoDataCenter Forum. Lyssna till erfarna experter i branschen som delar med sig av värdefulla insikter om dagens hotbild mot datacenter och förklarar hur ett hotbaserat förhållningssätt är nyckeln till en effektiv säkerhetsstrategi.

  Läs artikeln

 • EcoDataCenter rustar för nästa steg

  Under resans gång har vi byggt starka relationer med en mängd kunder, bland andra BMW och H&M som båda gav sitt förtroende åt EcoDataCenter under 2020. Nu går vi in i nästa fas för att bli än mer sälj- och kundfokuserade, inte minst genom rekryteringen av erfarna profiler med tydlig försäljningsbakgrund.

  Läs artikeln

Kontakta oss

Vill du ha mer information om våra tjänster eller boka ett besök på någon av våra siter? Skicka in dina kontaktuppgifter här så återkommer vi till dig med mer information. Välkommen till EcoDataCenter.