Världens första
scope 3 rapport
för data

Ta steget till ett av världens mest hållbara datacenter

Låt oss guida dig i övergången till en mer hållbar IT drift. Med ett av världens mest hållbara datacenter är vi de svenska pionjärerna som fortfarande leder utvecklingen inom hållbar datadrift.

Obegränsade möjligheter med MW förnybar energi

Låt oss vägleda dig i övergången till en mer hållbar IT-drift. Vi är de svenska pionjärerna som fortfarande leder utvecklingen inom hållbar datahantering.

Upptäck vårt erbjudande

Våra Datacenter Siter

 • Main Site

  Välkommen till vår Main Site med enorma expansionsmöjligheter, där hållbar design och energieffektivitet möter optimal fysisk och teknisk säkerhet.

  Upptäck siten

 • Arctic Sites

  Låt dina datamängder växa och utvecklas i våra nordligaste siter. Kostnadseffektiv lagring och en säkerhetsnivå lika tuff som polarnattens kyla garanterar maximal ROI.

  Upptäck siterna

 • City Sites

  Upplev riktigt snabb effektiv datalagring i citymiljö i våra högteknologiska tvillingsiter. Full replikering och avancerade säkerhetssystem tryggar din data för framtiden.

  Upptäck siterna

Våra senaste nyheter

Kontakta oss

Vill du ha mer information om våra tjänster eller boka ett besök på någon av våra siter? Skicka in dina kontaktuppgifter här så återkommer vi till dig med mer information. Välkommen till EcoDataCenter.