Ledande el- och kyleffektivitet

El- och kylsystem har utformats med högsta möjliga energieffektivitet i åtanke. Resultatet är en utomordentligt bra energieffektivitetsfaktor för en Tier IV-anläggning, med en PUE (Power Usage Effectiveness = Energiförbrukning för IT (kW) / Total energiförbrukning (kW)) så låg som vid 1,15.

Detta uppnås genom mycket innovativa konstruktioner i el- och kylsystem.

Här är några exempel på hur vi uppnår vår mycket konkurrenskraftiga PUE.

ebm_09_logo_greentech_rgb.jpg

Hi-Tech kylfläktar

Vi använder kontinuerligt justerbara EG-centrifugalfläktar med direktdrift för att kyla våra Datacenter baserat på aktuella kylbehov för att spara energi. Fläktbladen har en aerodynamiskt optimerad form som minskar strömbehov och ljud.

TG310+High+Res_13969532100.jpg

Variabla hastighetskompressorer

Vi använder mycket energieffektiva och miljövänlig variabel hastighetskompressor med magnetiska lager för kylning under de varmaste sommardagarna. De använder kylmedel med en mycket låg global värmepotential (GWP) i atmosfären.

386421.jpg

Variabla frekvensenheter

Variabla frekvensomriktare distribueras i vattenpumpar i våra kylsystem för att spara energi genom att automatiskt minska motorhastigheten och strömdragningen för att matcha lägre systembelastningar. Redundans i pumpgrupper tillåter också lägre hastigheter.